Sari la continut

Despre Noi

AVVANA este noua ta destinație pentru tot ceea ce ai nevoie în acest univers al unghiilor tehnice. Venim în întampinare tuturor pasionaților de Nail Art și îngrijirea unghiilor, atat profesionistilor cat si incepatorilor, cu produse profesionale de inalta calitate, fabricate in EU.

Cu o pasiune înrădăcinată în industrie de aproape un deceniu, dupa zeci de produse testate, dupa mii de ore petrecute in scaunul de tehnician, dupa sute de oameni minunati pe care i-am cunoscut de-a lungul acestor ani, ne-am dorit sa cream o frumoasa comunitate formata si bazata pe pasiunea comuna pentru ingrijirea unghiilor. Scopul nostru este sa punem la dispozitie tuturor tehnicienilor instrumente profesionale, cu care sa cultive aceasta frumoasa pasiune.  

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestei industrii sunt noutatile, tendintele, si pentru a fi mereu cu un pas inaintea lor, am investit timp si energie in cautarea produselor in intreaga lume, si nu oarecare produse ci cu cele mai bune ingrediente existente pe piata.

Am creat acest univers din dragostea fata de aceasta meserie, pentru profesioniștii care isi rasfata clienții sau pentru pasionatii de frumusețe care isi descoperă propriul look, misiunea noastră este să satisfacem nevoile clientilor nostri, oferind calitate, pentru ca investim in calitate.

Inchide (esc)

VALENTINES DAY | 14% DISCOUNT

De Valentine's Day ti-am pregatit Reduceri Speciale pentru a celebra iubirea! Profita de reduceri de 14% la toate produsele noastre folosind codul: VDAY14

Promotie valabila până pe 16 FEB

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Cautare

Cos de cumparaturi

Cosul tau de cumparaturi este gol
Shop